Teurastamo­palvelut

Lammas laitumella

Palvelut lampaan ja naudanlihan tuottajille

Vainion Teurastamo Oy palvelee kotimaan lampaan ja naudan lihan tuottajia jo neljännessä sukupolvessa. Teurastamomme ovat Vainion Teurastamo Orimattilassa ja Leivejoen Liha Rovaniemellä. Ostamme teuraaksi kaikenikäisiä nautoja, lampaita ja vuohia koko Suomen alueelta Nuorgamista Ahvenenmaalle. Meillä on Luomu-hyväksyntä, joten saamme käsitellä myös Luomu-eläimiä.

Osto & teurastus

Ostamme kaikenikäisiä lampaita, vuohia sekä nautoja teuraaksi kilpailukykyiseen päivän hintaan. Suomen suurimpana lampaan teurastajana, meillä on lampaiden ostosta, myynnistä ja käsittelystä vankka kokemus. Voimme ostaa vain virallisilla korvamerkeillä merkittyjä eläimiä. Eläinkuljetuksemme hoitaa pitkäikäinen yhteistyökumppanimme Lopen Mulli Express.

Ilmoita teuraat

Lampaat ja vuohet

Ilmoita teuraat Sorkka.fi -toiminnanohjausjärjestelmän kautta. Jos et ole käyttänyt ohjelmaa aiemmin, ota ensin yhteyttä meihin, niin luomme sinulle sisäänkirjautumiseen tarvittavat käyttäjätunnukset.

Naudat

Ilmoita teuraat ja ketjuinformaatiotiedot meille seuraavien lomakkeiden kautta:

Lataa tulostettava ketjuinformaatiolomake TÄSTÄ.

Lataa luomueläimille tulostettava vaatimuksenmukaisuusvakuutus TÄSTÄ.

Rahtiteurastus ja tuottajapalautukset

Vainion teurastamo Oy tarjoaa myös rahtiteurastus- ja rahtileikkuupalvelua. Rahtileikkaamme ruhot asiakkaan toiveiden mukaisesti omassa leikkaamossamme, Päijät-Hämeen Lihatukussa, Lahdessa. Leikkaamon palveluihin voit tutustua osoitteessa www.lihatukku.fi.

Teemme myös pelkkää rahtiteurastusta ja toimitamme ruhot tuottajan haluamaan leikkaamoon. Rahtiteurastuksen ja ruhojen kylmäkuljetuksen hinnat saa toimistostamme.

TÄYTÄTHÄN RAHTITEURAIDEN LEIKKUUOHJEEN VIIMEISTÄÄN TEURAIDEN NOUTOPÄIVÄNÄ 
Puuttuvat tai myöhässä toimitetut leikkuuohjeet vaikeuttavat leikkaamon toimintaa ja voivat johtaa lihojen toimituksen viivästymiseen. Esimerkiksi pakasteiden pakkaamisen ja pakastamisen vaatima aika ja kylmäkuljetusyrityksen jakeluaikataulu edellyttävät jopa useiden vuorokausien ennakkosuunnittelua, jonka edellytys on leikkuuohje.

Lähetä meille leikkuuohjeet

Lampaanviuluja tarjottimella